Angol fordítás

angol-forditásMinőségi magyar-angol fordítás Sopronban a hét minden napján, akár vasárnap is, kedvező árak, gyors fordítások.

A Soproni Fordítóirodánk segít önnek az angol nyelv terén is, legyen szó egyszerű vagy hivatalos (nem hiteles) fordításról, állunk rendelkezésére a hét minden napján.

Az angol fordítás ára: 2.40 – 3.60 Ft karakterenként, a szöveg komplexitásától függően.

Ez a szóközöket is tartalmazza, s általános szövegek fordítására vonatkozik. Műszaki, jogi vagy gazdasági, esetleg orvosi, egészségügyi fordítás terén viszont az ár ettől eltérhet.

Részletekért hívjon minket most!

Angol műszaki fordítás

Irodánk nagy tapasztalattal rendelkezik a műszaki fordítások terén, az elmúlt évek során számos használati utasítás, kezelési útmutató és gépkönyv fordítását készítettük el angolról magyarra. Az ilyen fordításoknál ügyelünk az eredeti dokumentum formájára, a képeket meg tudjuk tartani, át tudjuk tenni a magyar szövegbe, s igyekszünk a lehető leghasonlóbb dokumentumot elkészíteni. Több cégnek készítettünk mostanában biztonsági adatlap fordítást angolról vagy más nyelvről. Részletekért hívjon minket napközben a fent látható telefonszámon!

Szerződések és megállapodások fordítása

Munkatársaink jelentős tapasztalattal bírnak a magyar-angol vagy angol-magyar szerződések fordítása terén is, legyen az adásvételi- vagy bérleti szerződés, munkaszerződés vagy együttműködési megállapodás, mindent megteszünk annak érdekében, hogy ön szót értsen külföldi partnerével. Továbbá szoktunk bírósági határozatokat és végzéseket valamint rendőrségi jegyzőkönyveket is fordítani, egyszerű vagy hivatalos formában egyaránt.

Hivatalos angol fordítás

  • Erkölcsi bizonyítvány
  • Érettségi és szakmunkás bizonyítvány fordítás
  • Diploma, oklevél fordítás
  • Születési anyakönyvi kivonat, házassági anyakönyvi kivonat fordítása
  • Családi pótlék igényléséhez szükséges dokumentumok
  • Iskolalátogatási igazolás, óvodai igazolás
  • Adóbevallás, jövedelemigazolás, bankszámla kivonat fordítása angolra

Az itt részletezett iratokat 16.500 Ft áron tudjuk általában másnapra angolra fordítani és bélyegzővel, záradékkal ellátni, majd visszajuttatni önökhöz postai úton és emailben.

orvosi forditasAngol orvosi fordítás

Irodánk több orvos szakfordítóval együttműködve készíti az ilyen fordításokat, melyek legtöbbször valamilyen operációról szólnak, vagy valamilyen kórházi zárójelentések, ambuláns lapok. Mivel az orvosok fő munkaidőben praktizálnak is, ezért az ilyen fordítások elkészítése valamivel tovább tart, mint az általános fordításoké.

Információval szívesen szolgálunk telefonon!

Pályázati anyagok, tenderek fordítása

Vállaljuk pályázati dokumentációk fordítását angolról magyarra vagy fordítva. Mivel kollégáink a hétvégén is fordítanak, ha ránk bízza az anyagot, időt és pénzt spórolhat.

Irodánk az elmúlt hónapokban több hazai cégnek segített részt venni külföldi közbeszerzési projektekben, tendereken, s nem egy esetben sikerült is a pályázónak megnyernie a kiírt pályázatot. Az ilyen közpénzekből finanszírozott projektek rendkívül vonzók lehetnek számos hazai vállalkozás részére. Ha úgy érzi, hogy szeretne ön is részt venni egy ilyenen, bennünk megtalálta a megfelelő partnert.

Tegyen minket próbára ön is, részletekért hívjon most!

Írjon nekünk: glajtos@yahoo.com