Szlovák fordítás

Anyanyelvi szlovák fordítás Sopronban, kedvező árak, rendkívül gyors szlovák fordítás készítése.szlovák fordítások készítése Sopronban

A Soproni Fordítóiroda büszke rá, hogy mostanra sikerült egy rendkívül hatékony szlovák fordító csapatot felállítania, munkatársaink segítségével rövid időn belül akár több száz oldalas szövegek fordítását is el tudjuk készíteni. S mindezt a legjobb árak mellett.

A szlovák fordítás ára nálunk: 2.40 – 3.60 Ft karakterenként (szóközt is tartalmaz)

Az elmúlt időszak alatt számos hazai kis- és középvállalat számára készítettünk szlovák fordítást. Ezek egy része hivatalos fordítás volt, például cégkivonat vagy aláírási címpéldány fordítása számlanyitáshoz, más esetekben pályázati anyagokat, tenderekhez szükséges dokumentumokat fordítottunk.

Mivel a hétvégén is dolgozunk, ezért ön velünk nem csak pénzt, de időt is spórolhat.

Amennyiben bővebb információt szeretne, hívjon most!

Cégkivonat fordítás szlovák nyelvre

Soproni irodánk akár aznapra elkészíti önnek a szlovák cégkivonat fordítást, melyet aztán be tud mutatni a szlovákiai bankokban. A legtöbb esetben ehhez kapcsolódik még az aláírási címpéldány fordítása is.

Amit gyakran fordítunk

  • bérleti szerződés
  • bankszámlakivonat
  • oklevél melléklet
  • biztonsági adatlap
  • anyakönyvi kivonat
  • katalógus, prospektus
  • válóperes iratok
  • jövedelemigazolás

weboldal fordítás szlovákraWeboldal fordítás szlovákra

Ha ön lát benne fantáziát, hogy termékét vagy szolgáltatását a szlovák piacon is megreklámozza, akkor bennünk megtalálta a megfelelő partnerét. Amiben tudunk, segítünk, gyors fordítások készítése akár hétvégén is. Fordíttassa le a weblapját, webshopját szlovák nyelvre, s mi ellátjuk SEO tanácsokkal is, hogy mire érdemes odafigyelni. Irodánk néhány munkatársa korábban SEO/keresőmarketing tanácsadóként tevékenykedett, ezért velünk némi pluszt is kap a weboldal fordítás mellé.

Bővebb információért kérjük hívjon minket!

Írjon nekünk: glajtos@yahoo.com