Szlovák fordítás

Anyanyelvi szlovák fordítás Sopronban, kedvező árak, rendkívül gyors szlovák fordítás készítése.szlovák fordítások készítése Sopronban

A Soproni tolmács és fordítóiroda büszke rá, hogy mostanra sikerült egy rendkívül hatékony szlovák fordító csapatot felállítania, munkatársaink segítségével rövid időn belül akár több száz oldalas szövegek fordítását is el tudjuk készíteni. S mindezt a legjobb árak mellett.

A szlovák fordítás ára nálunk: 2.40 – 3.60 Ft karakterenként (szóközt is tartalmaz)

Az elmúlt időszak alatt számos hazai kis- és középvállalat számára készítettünk szlovák fordítást. Ezek egy része hivatalos fordítás volt, például cégkivonat vagy aláírási címpéldány fordítása számlanyitáshoz, más esetekben pályázati anyagokat, tenderekhez szükséges dokumentumokat fordítottunk.

Mivel a hétvégén is dolgozunk, ezért ön velünk nem csak pénzt, de időt is spórolhat.

Amennyiben bővebb információt szeretne, hívjon most!

Cégkivonat fordítás szlovák nyelvre

Soproni irodánk akár aznapra elkészíti önnek a szlovák cégkivonat fordítást, melyet aztán be tud mutatni a szlovákiai bankokban. A legtöbb esetben ehhez kapcsolódik még az aláírási címpéldány fordítása is.

Amit gyakran fordítunk

  • bérleti szerződés
  • bankszámlakivonat
  • oklevél melléklet
  • biztonsági adatlap
  • anyakönyvi kivonat
  • katalógus, prospektus
  • válóperes iratok
  • jövedelemigazolás

weboldal fordítás szlovákraWeboldal fordítás szlovákra

Ha ön lát benne fantáziát, hogy termékét vagy szolgáltatását a szlovák piacon is megreklámozza, akkor bennünk megtalálta a megfelelő partnerét. Amiben tudunk, segítünk, gyors fordítások készítése akár hétvégén is. Fordíttassa le a weblapját, webshopját szlovák nyelvre, s mi ellátjuk SEO tanácsokkal is, hogy mire érdemes odafigyelni. Irodánk néhány munkatársa korábban SEO/keresőmarketing tanácsadóként tevékenykedett, ezért velünk némi pluszt is kap a weboldal fordítás mellé.

Bővebb információért kérjük hívjon minket!

Írjon nekünk: glajtos@yahoo.com