Német fordítás

nemet-forditasAnyanyelvi német fordítás Sopronban, barátságos árak, rövid határidők, gyors fordítások készítése. 

Egyszerű és hivatalos német fordítás Sopron városában kitűnő feltételek mellett. A Soproni Fordítóiroda vállalja mindennemű dokumentum magyar-német fordítását rendkívül jutányos áron.

A magyar-német vagy német-magyar fordítás ára: csupán 2.40-3.60 Ft karakterenként.

Irodánk kizárólag anyanyelvi fordítókkal dolgozik, akik rendkívül precízek, különböző területeken fordítanak, s mindig betartják az ügyfél által kért határidőt.

Hivatalos német fordítások

Vállaljuk hivatalos német fordítás készítését 16.500 Ft áron a következő okiratokról:

  • Iskolai bizonyítványok (érettségi, szakmunkás, OKJ bizonyítvány)
  • Főiskolai és egyetemi diplomák
  • Hatósági erkölcsi bizonyítvány
  • Családi pótlékhoz igazolás
  • Iskolalátogatási, óvodai igazolás
  • Születési- és házassági anyakönyvi kivonat

Műszaki fordítás

Gépkönyvek, használati utasítások, gépek és berendezések leírása, kezelési- és karbantartási útmutatója, különböző katalógusok és prospektusok fordítása németről magyarra vagy fordítva.

Minőségi fordítások alacsony árakon. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, s elmondjuk, hogy mikorra tudjuk elkészíteni önnek az anyanyelvi német fordítást.

Gazdasági vagy pénzügyi szövegek

Marketing, pénzügyi- vagy gazdasági szövegek, cikkek, tanulmányok fordítása rövid időn belül. Könyvelési anyagok, számlakivonatok, pénzügyi jelentések (mérleg, eredménykimutatás) fordítása, céges levelezések, ajánlatkérések, bemutatkozó levelek szakszerű fordítása akár aznap.

Hívjon minket most, s megbeszéljük a részleteket!

Jogi fordítások

Szerződések, megállapodások, bírósági végzések és határozatok fordítása szakszerűen, kedvező áron. Rendőrségi jegyzőkönyv, hatósági dokumentumok és más jellegű jogi szövegek esetén is tudunk segíteni, érdeklődjön telefonon!

website forditasWeboldal fordítás

Szálloda és étterem, fogászat vagy klinika weboldalának német fordítását is el tudjuk készíteni gyorsan és precízen. Önnek nincs más dolga, mint elküldeni nekünk emailben a weboldal linkjét, mi megnézzük a terjedelmét és azonnal elküldjük rendkívül kedvező árajánlatunkat.

Válasszon minket Ön is, ne bízza a véletlenre, a külföldi vásárlók meghódítása velünk egyszerűbb, mint gondolta volna.

Írjon nekünk: glajtos@yahoo.com